Luxrad Kerékpárgyártó Zrt

2014 márciusában alakult a Luxrad Kerékpárgyártó Zrt. amelynek célja, hogy a nemzetközi piacra prémium elektromos kerékpárokat, illetve kerékpár-alkatrészeket tervezzen, gyártson és értékesítsen magas minőségben, egyedi dizájnnal.
A termékek egyedisége a felhasznált alapanyagokban (repülőgépiparban is alkalmazott alumíniumok, illetve különböző titán fajták) a gyártási technológiában, valamint a felületkezelésben (Physical Vapor Depositio- titán-nitrid alapú /Diamond Like Coating- gyémánthoz hasonló bevonat) is megmutatkozik. 
 

Levande Group Zrt.

A 2014. júniusban alapított Levande Group Zrt. olyan „innovatív élelmiszerek” gyártását tűzte ki célul, amelyek mind kinézetükben, mind összetevőiket tekintve mindig az újdonság varázsával hatnak a vásárlókra. 
Különleges ízvilágú, kézzel készített, mintás csokoládéikat kizárólag természetes alapanyagokból, prémium minőségben állítják elő akár kis szériában is, és az íz mellett kiemelt hangsúlyt fektetnek a megjelenésre – kezdve a csokoládé mintájától és színétől egészen a csomagolásig.
Design-édességeikkel információkat lehet közölni. Szinte bármilyen képet, színvilágot, gondolatot meg tudnak alkotni csokoládéból, így egy-egy ilyen édesség kiváló ajándék lehet, legyen szó születésnapról, esküvőről vagy egyéb alkalomról.
 

Letstarget Zrt.

A Társaság küldetése nyilvánosan hozzáférhető adatok feldolgozása, melynek eredménye olyan üzleti tudás melyeket az  ügyfelek értékteremtésre használnak. 
A Társaság legfontosabb terméke az ún. háztartás adatbázis, amely pontos targetálást tesz lehetővé, az ügyfelek valós jövedelmi helyzete alapján. 
Cél, hogy a már Magyarországon is ismert és alkalmazott adatbázis, a későbbiekben az Unió több országában is elérhetővé váljon.
 

Solar Droid Inspection Innovációs, Kutató-Fejlesztő Zrt.

A Solar Droid Inspection Zrt, célja, hogy innovatív megoldást nyújtson a napelem-farmok egyes napelem-celláinak hibavizsgálatára – az olyan jelenleg elérhető megoldásokhoz képest, mint a kézi hőkamera-vizsgálat valamint a mobil laborok alkalmazása – és ezzel hatékonyabb, olcsóbb, gyorsabb és megbízhatóbb technológiát fejlesszen ki.
 

1F Élményszerviz és Alkatrész-kereskedelmi Zrt.

A vállalkozás célja, Debrecen egyik legnagyobb és legmodernebb diagnosztikai műszerezettségű szervizének üzemeltetését átvéve, a régió legelismertebb és legnagyobb forgalmú „Élmény” szervizközpontjává válni,valamint az autóalkatrészek nagykereskedelmének lebonyolítása. regionális szinten, 
Az 1F Élményszerviz Zrt a modern digitális és személyre szabott alkalmazásokkal, online, azonnali válaszokat tud adni ügyfeleiknek, illetve az ügyfelek is folyamatosan értesülnek mobil eszközeiken keresztül gépjárművük állapotáról, és visszakereshetik a múltban elvégzett szerviz munkákat akár képi vagy videó formátumokban.
 
 

Ponte Filmbefektető Zrt.

A Ponte Film feladata olyan filmprodukciós cégek megtalálása és azok finanszírozása, amelyek olyan filmjogokkal rendelkeznek, amelyek megvalósítása nemzetközi piacon sikerre vihetőek.  A produkciós cégek megfilmesítési jogokkal és üzleti koncepciókkal, a fejlesztéshez és a filmek elkészítéséhez megfelelő kapcsolatrendszerrel rendelkező társaságok, amelyek pénzügyi erőforrás hiányában a fejlesztési időszakot önmagukban nem képesek magvalósítani. A Ponte Film finanszírozásának köszönhetően a jogok fejlesztését így a produkciós társaságok végzik, majd az előkészített kész filmes koncepciók megvalósításra kerülnek.
 

Mond21 Telekommunikációs Zrt.

A Mond21 Telekommunikációs Zrt. egy internet alapú alternatív távközlési szolgáltató vállalkozás. 
A Mond21 szolgáltatása a hagyományos telefonalközpontokat teljesen kiváltó megoldás, melyen keresztül ügyfelei a legújabb fejlesztéseket felhasználó IP-alapú technológia segítségével telefonálhatnak. A modern technológiának köszönhetően számos kényelmi funkció érhető el, kedvező percdíjakon lehet telefonálni, ami az ügyfelek számára hatékonyabb működést, valamint alacsonyabb költségeket jelent.
 

Finansoft Szoftverértékesítő Zrt.

A Finansoft Szoftverértékesítő Zrt. célja, hogy a Trasset International S.P.A. banki-, alapkezelői és treasury rendszereit első sorban Délkelet-Ázsiában és a Közel-Keleten értékesítse. 
A nemzetközi banki világban egyre nagyobb nevet szerző Trasset pénzügyi szoftverei, olyan egyedi megoldásokat biztosítanak a pénzügyi szolgáltatók számára, amelyek megalapozzák a vállalat hosszú távú sikerességét. A Társaság ennek a sikertörténetnek kíván a részesévé válni. 
A nemzetközi terjeszkedés felgyorsítása olyan hozzáadott értéket jelentenek, amely stabil és kiszámítható bevételt biztosítanak a Finansoft Szoftverértékesítő Zrt. részére.